Deze website maakt alleen gebruik van functionele cookies en analytics-cookies om statistieken te verzamelen.
Zwangerschapsyoga in Deventer.


Geniet van 70 jaar zwangerschapsyoga-ervaring

Zwangerschapsyoga Deventer. Ben je zwanger, geniet dan "voor twee" van de intense en bijzondere periode die je nu te wachten staat! Ellen Dijkstra en ik hebben inmiddels samen 70 jaar zwangerschapsyogaervaring. Onze zwangerschapsyogalessen volg je vanaf de derde maand tot aan de dag van de bevalling. Bekendheid met yoga is niet nodig! Geniet voor en tijdens je zwangerschapsverlof al heel bewust van je kindje.

Zwangerschapsyoga Deventer, wat Ellen en ik je aanbieden tijdens je zwangerschap

Ook zonder ervaring met yoga kan ik je tijdens de eerste maanden leren ontspannen. Ook bereiden Ellen en ik je voor op de geboorte van je baby. Zo besteden wij volop aandacht aan ontspannings- en spierversterkende oefeningen en je mentale houding tijdens de zwangerschap. Positief leren om te gaan met alle bijbehorende veranderingen en zwangerschapskwaaltjes, zoals rugklachten bekkeninstabiliteit. Maar ik kan je bijvoorbeeld ook laten zien in welke houding je het beste kunt liggen om lekker te kunnen slapen tijdens je zwangerschap.

Wat biedt Ellen jou extra?

Zodra je wat verder gevorderd bent in je zwangerschap kan Ellen (eventueel samen met je partner) de zwangerschapsyogalessen overnemen. Zij laat je dan zien hoe je met behulp van ademhalingstechnieken de weeën tijdens de geboorte zo goed mogelijk op kunt vangen. Je partner krijgt praktische informatie om je zo goed mogelijk te ondersteunen.

Begin je zwangerschap goed met zwangerschapsyoga

Je kunt zwangerschapsyogalessen bij mij volgen, maar ook thuis in je eigen vertrouwde omgeving. Je kunt zoveel lessen volgen als je maar wilt en tijdens je zwangerschaps duur. Samen kunnen we kijken welke dag en welk tijdstip jou het beste uitkomt. Er wordt overlegd aan welke oefeningen je behoefte hebt. Alle aandacht is alleen op jou en je kindje gericht! Je wordt niet afgeleid door andere aanstaande moeders om je heen, zodat je makkelijker contact kunt maken met je baby. En het is natuurlijk prachtig om te voelen hoe je baby reageert tijdens de oefeningen.

Balans voor moeder en kind

Wat is er mooier dan tijdens je zwangerschapsverlof een ontspannen aanstaande moeder te zijn. Je wordt goed voorbereid en je kunt in alle rust de bevalling tegemoet zien. Zwangerschapsyoga geeft je vertrouwen in je lichaam. Het zorgt ervoor dat je tijdens de geboorte kunt voelen wat het lichaam van je verlangt. Dat jij kunt ontspannen, de pijn los kunt laten en je lichaam "het werk" van de bevalling kunt laten doen. Een rustige en ontspannen bevalling laat een baby in balans de wereld intreden.
 


Wat ontvang je nog meer bij zwangerschapsyoga

Voor € 20,-- krijg je een zwangerschapsyogales. De meeste zorgverzekeraars vergoeden de kosten hiervan. Je ontvangt gratis een zwangerschapsyogaboek en een c.d. van Ellen om thuis mee te oefenen. Na de bevalling ben je natuurlijk van harte welkom voor een gratis proefles op de "gewone" yoga, een uurtje ontspanning alleen voor jezelf!


 
Kijk ook eens op YogaBerryDeventer.nl
 
Met yogagroet,
Berry

Andere yogales mogelijkheden:

Deventer Borgele De Schalm
 
Deventer De Worp 't Hovenhuus
 
Terwolde Buurthuis
 
Twello - Zwembad De Schaeck
 
Zwembad De Schaeck
 
Twello - Gebouw Irene
 
Yoga in een kerk dicht bij Gorssel
 
Prive Yogales door Berry Steenbruggen
 
Buiten Yoga door Berry Steenbruggen
 
Yoga Workshop in Deventer
 
YogaBerryDeventer
 
Bloot Zwemmen Deventer
 
Yoga op Bali
 
Yogavakantie op Bali
 
Wateryoga
 
Yoga op de Worp
 
Yoga in Twello
 
Yoga in Gorssel
 
Yoga Prive les
 
Stoel Yinyoga
 
Deventer Yoga
 
Blootwateryoga
 
Yoga in Diepenveen
 
Yoga in Bathmen
 
Yoga in Schalkhaar
 
Yoga in Epse
 
Yoga in Olst
 
Yoga in Voorst
 
Backmitra in Deventer
 
Deventer Mindfulness
 
Meditatieyoga Deventer
 
Podcast Yoga
 
Yogastudio Twello
 
Zwangerschapsyoga in Deventer