Deze website maakt alleen gebruik van functionele cookies en analytics-cookies om statistieken te verzamelen.
Yoga in epse : Yogalessen in epse door Berry Steenbruggen.

YOGA IN EEN KERK

15 jaar lang heb ik met veel passie en genoegen yogalesssen gegeven in Veldzicht en in het Trefpunt. Totdat ik onverwachts uit moest wijken naar een andere locatie. Uit ervaring weet ik hoe moeilijk het is een geschikte ruimte te vinden. Ik prees me dus heel gelukkig toen de gelegenheid zich voordeed yoga te geven in een kerk. Een fantastisch aanbod waar ik meteen dankbaar gebruik van maakte.

DE WEG NAAR DE KERK IN EPSE

Epse klinkt misschien ver weg, maar vanaf het centrum in Deventer zit je binnen een kwartiertje in deze prachtige kerk lekker ontspannen op de yogamat.
Voor mij voelt het in elk geval iedere maandagavond weer heerlijk wanneer ik langs de IJssel en de weilanden rijd, op weg naar deze prachtige plek. Vooral in de zomerperiode is het een heerlijke fietstocht voorafgaand aan de les. De kerk is gelegen vooraan in Epse aan de Lochemseweg 36. Voor cursisten uit Gorssel en Deventer (vanaf de Vijfhoek over de snelweg) is de kerk heel makkelijk te bereiken en er is voldoende parkeergelegenheid voor de kerk aanwezig.
In 1930 is de kerk gebouwd en enkele jaren geleden in een wat moderner jasje gestoken. Zo is er ondermeer een prachtige schildering van een cirkel op de muur aangebracht als teken van verbinding, zoals yoga verbinding is tussen lichaam en geest.

WAT DOET DE KERK MET JOU OP DE YOGAMAT

Er is natuurlijk helemaal niets mis met een klein en knus yogazaaltje, maar dit....
Zodra je de kerkzaal binnentreedt, word je overweldigd door een gevoel van rust en ruimte en wordt het je meteen een stuk eenvoudiger gemaakt om bij jezelf naar binnen te keren en in je eigen energie te blijven.

Wanneer je op de yogamat in de kerk in Epse zit, kijk je naar buiten door kleurige glas-in-lood ramen, kun je misschien wel zes meter naar boven kijken wanneer je in een torsie zit. Tenslotte maken de vogeltjes met hun geluidjes de eindontspanning van de yogales compleet.

In de kerk in Epse kun je maar liefst iedere maandagavond twee yogalessen volgen. De eerste les begint om 18.30 uur en wanneer je liever yoga wat later op de avond doet, kom je om 19.45 uur!

Welkom op de yogamat in de kerk in Epse!

Kijk ook eens op mijn site www.yogaberrydeventer.nl


Andere yogales mogelijkheden:

Deventer Borgele De Schalm
 
Deventer De Worp 't Hovenhuus
 
Terwolde Buurthuis
 
Twello - Zwembad De Schaeck
 
Zwembad De Schaeck
 
Twello - Gebouw Irene
 
Yoga in een kerk dicht bij Gorssel
 
Prive Yogales door Berry Steenbruggen
 
Buiten Yoga door Berry Steenbruggen
 
Yoga Workshop in Deventer
 
YogaBerryDeventer
 
Bloot Zwemmen Deventer
 
Yoga op Bali
 
Yogavakantie op Bali
 
Wateryoga
 
Yoga op de Worp
 
Yoga in Twello
 
Yoga in Gorssel
 
Yoga Prive les
 
Stoel Yinyoga
 
Deventer Yoga
 
Blootwateryoga
 
Yoga in Diepenveen
 
Yoga in Bathmen
 
Yoga in Schalkhaar
 
Yoga in Epse
 
Yoga in Olst
 
Yoga in Voorst
 
Backmitra in Deventer
 
Deventer Mindfulness
 
Meditatieyoga Deventer
 
Podcast Yoga
 
Yogastudio Twello
 
Zwangerschapsyoga in Deventer