Yoga door Berry Steenbruggen in Deventer

 Buitenyoga

In de maanden mei t/m augustus verzorg ik weer regelmatig buiten yogalessen.  Stuur even een mail naar info@yogaberry.nl en je ontvangt bij elke buitenyogales een mail.  Wil je gebruik maken van de buitenyoga dan hoef je alleen maar een mail terug te sturen. De yogalessen vinden doorgang wanneer het weer het toe laat.  Na de yogales ben je welkom voor een kop thee. Je betaalt 9 euro per les of  in de voorverkoop 50 euro (in de maand mei) voor een buitenyogakaart, 7 yogalessen. In de maanden juli en augustus betaal je 60 euro voor de buitenyogakaart

Ook yogales in de maanden juli en augustus 

In de maanden juli en augustus is er gewoon yogales.Geen 12 yogalessen in de week, maar wel een aantal.  Ik verzorg in de maanden juli en augustus  een intensieve chakra belevingscursus.

Totale yogabeleving in Deventer

Bij mij kies je voor een totale yogabeleving. Ik ondersteun je met mooie yogaboeken, elke week het yoganieuws, een yogaberry  APP voor op je telefoon, elke week de informatie over de yogales van die week per mail. Je kunt ook mee met mijn bijscholingen naar Bali of India. Ook bij de andere activiteiten ben je goedkoop of gratis welkom, zoals de maandelijkse meditatie en de wateryoga.

 Aanbieding

Een mooie aanbieding vanwege mijn 15000 ste yogales.  Nieuwe cursisten in Deventer, Twello, Terwolde en Epse ontvangen een mooi yogaboek in 2016.

Deventer, Twello ,Terwolde, Epse, yoga met Berry Steenbruggen

 Yoga in Deventer en omgeving

Ik verzorg al meer dan 30 jaar yogalessen in  Deventer.

Meer dan 1000 mensen hebben in Deventer en omgeving (Twello ,Terwolde en Epse) al mogen ervaren wat yoga  voor hen kan betekenen in het dagelijks leven. Je kiest bij mij voor een totale yogabeleving met  12 yogalessen in de week,  wateryoga in het zwembad De Schaeck in Twello, zwangerschapsyoga, elke week het yoganieuws met informatie over de komende yogales, privé-begeleiding, reizen naar India en Bali, ondersteuning met yogaboeken, workshops en C.D’ s en  als enige in Deventer met een yoga APP voor op je telefoon. Ik geef elke werkdag meerdere yogalessen in Deventer, dus inhalen van een gemiste les is geen probleem! Gemiste lessen door je vakantie of om andere redenen worden vergoed, je kunt na je vakantie dan twee keer in de week komen. De yogalessen zijn vaak op bijzondere plekken in Deventer zoals spirituele ruimten (kerken). In de zomer (juli en augustus) geef ik yogales bij ons in de tuin. Bijna elk jaar reis ik twee keer naar Azie voor inspiratie en om de yoga uit de bron naar Deventer te halen. De vakanties sluiten mooi aan bij het basisonderwijs, dus geen afwijkende vakanties t.o.v. de scholen.

Yoga APP

Download mijn yoga App op je android of apple telefoon en je hebt alle yoga informatie altijd bij de hand. De APP is te vinden onder yoga en Deventer. Ik ben  de enige yogadocent in Deventer die je ondersteunt met een yoga APP in je yoga beoefening.

Contact: Berry Steenbruggen, J.v.d.Vondellaan 70, 7412MS Deventer, tel. 0618735591 email info@yogaberry.nl  Bankrekening: NL63INGB0000242065 t.n.v. L.J. Steenbruggen

 


Door Berry Steenbruggen