Yogalessen in Deventer door Berry Steenbruggen

Yogalessen in Deventer, Twello, Epse en Terwolde

Gratis extra's
Gratis extra’s
Bekijk de kwaliteit
Kwaliteit
Wat is Yoga?
Wat is Yoga?
Bedrijfsyoga
Bedrijfsyoga
Privéles
Privéles

Yogalessen in Deventer, Epse, Twello en Terwolde

Wil je weten hoe ik de yoga in al 30 jaar verzorg?

Natuurlijk wil je  weten hoe een yogadocent les geeft voor je naar een gratis proefles toe gaat! Stuur mij een mail met een voorkeur yogales: standaardyogales, nek en schouderles, buikademhalingsoefenening, een ochtendyogales, meditatielles of een tablet/telefoon yogales. Je ontvangt dan een mail van mij met een link naar de yogales van voorkeur.

yogalessen in Deventer

Nu Ontspannen?

Geniet nu al van een fijne ontspannning, klik op de link

ontspannen

Totale yogabeleving

Bij mij kies je voor een totale yogabeleving. Ik ondersteun je met mooie yogaboeken, elke week het yoganieuws, een yogaberry  APP voor op je telefoon, en regelmatigyoga workshops.  Ook bij de andere activiteiten ben je goedkoop of gratis welkom, zoals de maandelijkse meditatie en de wateryoga.

 

yogalessen in Deventer door Berry Steenbruggen

 

Yogalessen in Deventer en omgeving

Ik verzorg al meer dan 30 jaar yogalessen.

Meer dan 1000 mensen hebben in Deventer en omgeving (Twello ,Terwolde en Epse, Gorssel) al mogen ervaren wat een yogales  voor hen kan betekenen in het dagelijks leven. geef elke werkdag meerdere yogalessen in Deventer, dus een gemiste les, door je vakantie of door andere redenen, kun je na je vakantie gewoon inhalen.

Introductie video yoga

introductie

Wil je vaker dan eens in de week van een yogales genieten? Dat is mogelijk zonder extra kosten. Omdat wij 12 yogalessen in de week verzorgen, is een les gemakkelijk in te halen

yoga

De yogalessen in Deventer zijn vaak op bijzondere plekken in Deventer zoals spirituele ruimten (kerken). In de zomer (juli en augustus) geef ik yogales bij ons in de tuin. Bijna elk jaar reis ik twee keer naar Azie voor inspiratie en om de Indiaseyoga uit de bron naar Deventer te halen. De vakanties sluiten mooi aan bij het basisonderwijs, dus geen afwijkende vakanties t.o.v. de scholen.

YogaAPP bij de yoga

Download mijn yogaApp op je android of apple telefoon en je hebt alle yoga informatie altijd bij de hand. De APP is te vinden onder yoga en Deventer. Ik ben  de enige yogadocent in Deventer en verre omstreken die je ondersteunt met een yogaAPP in je yoga beoefening. Gratis download op je android of apple telefoon.

Contact: Yoga door Berry Steenbruggen, J.v.d.Vondellaan 70, 7412MS Deventer, tel. 0618735591 email info@yogaberry.nl

 


Door Berry Steenbruggen