Deze website maakt alleen gebruik van functionele cookies en analytics-cookies om statistieken te verzamelen.
titel stoelyinyoga

Stoel yin yoga, wat is het?

stoel yin yoga

 

Stoel Yin yoga, bij yin yoga Deventer kun je al jaren lang de meditatieve vorm van Yin yoga ervaren, waarbij je meer naar binnen keert en tot rust komt. Bij yin yoga zijn we langer in een houding dan gebruikelijk is bij de hatha yoga. We blijven zo'n drie tot vijf minuten in eenzelfde asana en zijn nog meer op onszelf gericht. We worden ons niet alleen bewuster van het lichaam, maar we ervaren ook een stilte nadat we een poosje in een asana zijn. Yin yoga kent 27 verschillende asana's, die we vooral zittend of liggend doen. Yin yoga ondersteunt het bindweefsel, stimuleert de gewrichten en verbetert de weerstand. Het is ook fijn om te doen voordat je naar bed gaat, heerlijk ontspannen slapen. Maar ook voor sporters kan yin yoga een waardevolle aanvulling zijn. Yin yoga Deventer is misschien een mooie aanvulling op je drukke leven. Nu is het ook mogelijk om de stoel yoga combineren met de yin yoga. De stoel yin yoga dus een mooie combinatie van de al bekende stoelyoga met de nieuwe yinyogaoefeningen. Omdat de oefeningen op de stoel of in de rolstoel worden gegeven kan bijna iedereen de oefeningen doen.

stoel yin yoga

 

VIJF REDENEN OM STOELYINYOGA TE DOEN

1. Hoe voelt jouw lijf, hoort het bij jou, heb jij je lichaam lief? Bij stoel yin yoga Deventer kom jij meer in contact met je lijf.
Door naar binnen te keren bij het doen van stoel yin yoga maak je langer contact met je lichaam en word je je nog meer van je lichaam bewust.

2. Hoeveel mensen gaan er niet over hun grenzen in onze maatschappij, zij ontvangen teveel prikkels en hebben behoefte aan een plek in het klooster om even uit de hectische wereld te stappen en tot rust te komen dus! Stoel Yinyoga geeft jouw de stilte alsof je even met retraite bent.

3. Voor de ongeduldige yogi's onder ons: we gaan bij een stoelyinyogales eens vijf oefeningen doen in plaats van vijftien. Hoe beleef je dit, ervaar je het als prettig, kom je tot rust. Of vraag je je misschien af hoe lang het duurt voordat je de asana weer uit gaat.

4. Wanneer je wat langer in een houding blijft zitten, kun je eens kijken of je hierin ook je grenzen kunt verleggen. Blijf je lekker lang ontspannen tot de vijf minuten voorbij zijn of gebruik je die tijd om eens te kijken hoever je hierin kunt gaan en hoe voelt dat dan?

5. Als laatste: geniet van de stilte wanneer je vijf minuten in een asana bent. Hier hoef ik denk ik weinig aan toe te voegen. Geniet bij stoel yin yoga Deventer.

stoel yin yoga

 

Waarom stoel yin yoga bij yin yoga Deventer?

Bij stoelyinyogaDeventer worden de yin yoga oefeningen ook gecombineerd met yang yoga en de Hatha yoga. Ook ontvang je yoga van een docent die al meer dan 30 jaar fulltime les geeft. Bij stoel yin yoga Deventer ontvang je ook veel praktische tips en de yogadocent vertelt over de yoga achtergronden, dus je ontvangt yoga met een PLUS.

Alle yogavormen kun je ook als priveles ontvangen bij stoel yin yoga Deventer, ontvang je dus de yin yoga extra. Stoel Yin yoga is een mooie yogavorm om zo ook meer bewust te worden van je chakra energie. Wil je meer weten over chakra's?


Andere yogales mogelijkheden:

Deventer Borgele De Schalm
 
Deventer De Worp 't Hovenhuus
 
Terwolde Buurthuis
 
Twello - Zwembad De Schaeck
 
Zwembad De Schaeck
 
Twello - Gebouw Irene
 
Prive Yogales door Berry Steenbruggen
 
Buiten Yoga door Berry Steenbruggen
 
Yoga Workshop in Deventer
 
YogaBerryDeventer
 
Bloot Zwemmen Deventer
 
Yoga op Bali
 
Yogavakantie op Bali
 
Wateryoga
 
Yoga op de Worp
 
Yoga in Twello
 
Yoga Prive les
 
Stoel Yinyoga
 
Deventer Yoga
 
Blootwateryoga
 
Yoga in Diepenveen
 
Yoga in Bathmen
 
Yoga in Schalkhaar
 
Yoga in Olst
 
Yoga in Voorst
 
Backmitra in Deventer
 
Deventer Mindfulness
 
Meditatieyoga Deventer
 
Podcast Yoga
 
Yogastudio Twello
 
Zwangerschapsyoga in Deventer