Menu Sluiten


EEN PARADIJSJE OP BALI VOOR YOGADOCENTEN MET CURSISTEN

Een aanrader voor yogadocenten die een bijzondere en onvergetelijke yogavakantie willen organiseren voor hun cursisten of andere belangstellenden.
Een plek waar behalve je cursisten, ook jijzelf tot rust kunt komen. Hier kun je je volledig wijden aan het geven van je yogalessen in de sfeervolle Yoga Joglo of gewoon in de tuin. Vanaf je yogamatje kijk je op de planten en bloemen in de tropische tuin, om daarna een verkwikkende duik in het zwembad te kunnen nemen.

Voor 100% kun je je hier dus richten op het geven van yoga aan je cursisten, zowel binnen als buiten. Verder hoef je helemaal niets te doen. Alles er om heen wordt voor je verzorgd door de Nederlandse eigenaar, bijgestaan door een Balinese staf, die er alles aan doet om het je helemaal naar de zin te maken.
Ook wordt er iedere dag heerlijk voor je gekookt, desgewenst vegetarisch, met verse producten van de eigen moestuin, uit de directe omgeving en van de locale pasar (markt). Je hoeft zelf dus niet in de keuken te staan.
Hier kun je in je eigen energie blijven op een rustige plek, zonder prikkels van buitenaf.
Geen drukte en geen stress.

Heb jij al vaker gedacht aan een yogavakantie met je cursisten, maar dan “anders dan anders” en lukt het je maar niet een geschikte locatie te vinden? Dan is dit je kans!

Tien redenen om naar deze bijzondere lodge te gaan:

  1. Dagelijks yoga en mindfulness zowel binnen als buiten
  2. Lekkere, gezonde, evt. vegetarische maaltijden, fruit en andere verse producten
  3. Mooie wandelingen in de buurt van de lodge
  4. Leuke dagtripjes naar één of meerdere van de indrukwekkende tempels in de omgeving of naar de Balinese dorpjes met kleurrijke markten
  5. Eenvoudigweg volop genieten van het zwembad bij de lodge, de natuur, het strand en de zee, waar je schitterend kunt snorkelen
  6. De lodge heeft Nederlandse eigenaren, de taal is dus geen probleem
  7. Een schitterende locatie, veel privacy in je eigen bungalow
  8. Heerlijke massages, manicure- en schoonheidsbehandelingen op het eiland
  9. Op verzoek kan priester Nyoman een yoga sessie geven ( hij spreekt Engels ).
  10. Je hoeft geen tijd te verdoen met allerlei beslommeringen, alles wordt voor je geregeld.