Dalai Lama ticket

Ben jij binnenkort de vijfde nieuwe cursist die we in april mogen ontvangen? Zo ja dan een gratis ticket voor de middag  lezing van de Dalai Lama op 11 mei. Mooie plaats, Arena vloer rij 18 stoel 20. Ook in mei geven we nog een mooie plek weg!Dit jaar verzorg ik in Deventer en omgeving mijn 15000 ste yogales! Intussen geef ik 30 jaar yogalessen en daarvoor hield ik mij al vele jaren bezig met yoga.Daarom een mooi mindfulness yogaboek van 26 euro voor elke nieuwe cursist!

Wij zijn lid van de facebookgroep, spiritueel Deventer. Kijk daar voor alle spirituele activiteiten in Deventer en wordt gratis lid!

Elke dag 2-3 yogalessen waaruit je kunt kiezen. Twaalf yogalessen in de week in Deventer en omgeving, dus inhalen geen probleem! Ontspannender kunnen we het niet maken.

Niet meer de deur uit voor yoga

Steeds meer mensen willen yoga thuis beoefenen, wij maken dit mogelijk! Je kunt een yogales downloaden, betalen op de site en meteen beginnen met yoga thuis! Kijk onder yogakadootje, onder aan de pagina download.Ontspannender kunnen we het niet aanbieden.

 Yoga in de wereld van ontspanning

Meer dan 1000 mensen hebben al mogen ervaren wat yoga door Berry Steenbruggen voor hun kan betekenen in het dagelijks leven. Je kiest bij mij voor een yogabeleving met yogalessen, elke week het yoganieuws met informatie over de komende yogales, privé begeleiding, reizen naar India en Bali, ondersteuning met yogaboeken, workshops en C.D’ s. Ik geef elke werkdag meerdere yogalessen, dus inhalen van een gemiste les is geen probleem! Gemiste lessen door je vakantie of om andere redenen worden vergoed, je kunt na je vakantie dan twee keer in de week komen. De yogalessen zijn vaak op bijzondere plekken, spirituele ruimten zoals kerken. Bij ons dus geen biljart in de zaal. In de zomer (juli en aug.) geef ik yogales bij ons in de tuin. Bijna elk jaar reis ik twee keer naar Azie (dit jaar Bali en India) voor inspiratie en om de yoga uit de bron naar Deventer te halen. De vakanties sluiten heel mooi aan bij het basisonderwijs, dus geen afwijkende vakanties t.o.v. de scholen.Wij zijn het oudste yoga adres in Deventer, daarom misschien ook wel de goedkoopste. Vind je goedkopere yogalessen (op jaarbasis) in Deventer dan mag je 1 maand gratis de yogalessen volgen! De enige in Deventer met laagste prijs garantie!

 

Contact: Berry Steenbruggen, J.v.d.Vondellaan 70, 7412MS Deventer, tel. 0618735591 mail: info@yogaberry.nl