Yoga door Berry Steenbruggen in Deventer

Yoga in de tuin

Bij mooi weer yoga in de tuin. Meld je aan en je ontvangt een mail wanneer de yogales is.

DSC00950

15000 ste yogales

In de afgelopen 30 jaar heb ik bijna 15000 yogalessen gegeven. Op 4 oktober vier ik dit samen met mijn cursisten in het kerkje van Epse. Danny Becher verzorgt dan net als 7 jaar geleden een gevarieerd klankenbad.

Danny Becher

Een mooie aanbieding vanwege mijn 15000 ste yogales.  Nieuwe cursisten in Deventer, Twello, Terwolde en Epse ontvangen een mooi yogaboek, ontspannender kan ik het niet maken.

Deventer, Twello ,Terwolde, Epse, yoga met Berry Steenbruggen

 Yoga in Deventer en omgeving

Meer dan 1000 mensen hebben in Deventer en omgeving (Twello ,Terwolde en Epse) al mogen ervaren wat yoga door Berry Steenbruggen voor hun kan betekenen in het dagelijks leven. Je kiest bij mij voor een totale yogabeleving met  12 yogalessen in de week,  wateryoga in het zwembad de Schaeck in Twello, zwangerschapsyoga, elke week het yoganieuws met informatie over de komende yogales, privé begeleiding, reizen naar India en Bali, ondersteuning met yogaboeken, workshops en C.D’ s en  als enige in Deventer met een yoga APP. Ik geef elke werkdag meerdere yogalessen in Deventer, dus inhalen van een gemiste les is geen probleem! Gemiste lessen door je vakantie of om andere redenen worden vergoed, je kunt na je vakantie dan twee keer in de week komen. De yogalessen zijn vaak op bijzondere plekken in Deventer zoals, spirituele ruimten ( kerken). In de zomer (juli en aug.) geef ik yogales bij ons in de tuin. Bijna elk jaar reis ik twee keer naar Azie voor inspiratie en om de yoga uit de bron naar Deventer te halen. De vakanties sluiten heel mooi aan bij het basisonderwijs, dus geen afwijkende vakanties t.o.v. de scholen. Ik ben  het oudste yoga adres in Deventer.

Facebook

Ik ben lid van de facebookgroep, spiritueel Deventer. Kijk daar voor alle spirituele en yoga  activiteiten in Deventer en wordt gratis lid!           https://www.facebook.com/groups/1412408225669021/

Yoga APP

Download mijn yoga App op je android of apple telefoon en je hebt alle yoga informatie altijd bij de hand. Zoeken onder yoga en Deventer. Ik ben  de enige yoga docent in Deventer die je ondersteunt met een yoga APP in je yoga beoefening.

Contact: Berry Steenbruggen, J.v.d.Vondellaan 70, 7412MS Deventer, tel. 0618735591 mail: info@yogaberry.nl  Bankrekening: NL63INGB0000242065 t.n.v. L.J. Steenbruggen

 


Door Berry Steenbruggen