Meer dan 1000 mensen hebben in Deventer en omgeving (Twello , Terwolde en Epse) al mogen ervaren wat yoga door Berry Steenbruggen voor hun kan betekenen in het dagelijks leven. Je kiest bij mij voor een totale yogabeleving met yogalessen, elke week het yoganieuws met informatie over de komende yogales, privé begeleiding, reizen naar India en Bali, ondersteuning met yogaboeken, workshops en C.D’ s en zelfs als enige in Deventer een yoga app. Ik geef elke werkdag meerdere yogalessen, dus inhalen van een gemiste les is geen probleem! Gemiste lessen door je vakantie of om andere redenen worden vergoed, je kunt na je vakantie dan twee keer in de week komen. De yogalessen zijn vaak op bijzondere plekken, spirituele ruimten zoals kerken. Bij ons dus geen biljart in de zaal. In de zomer (juli en aug.) geef ik yogales bij ons in de tuin. Bijna elk jaar reis ik twee keer naar Azie (dit jaar Bali en India) voor inspiratie en om de yoga uit de bron naar Deventer te halen. De vakanties sluiten heel mooi aan bij het basisonderwijs, dus geen afwijkende vakanties t.o.v. de scholen.Wij zijn het oudste yoga adres in Deventer, daarom misschien ook wel de goedkoopste. Vind je goedkopere yogalessen (op jaarbasis) in Deventer dan mag je 1 maand gratis de yogalessen volgen! De enige in Deventer met laagste prijs garantie!

Yogales buiten bij ons in de perenboomgaard, Terwolde

Woensdag 30 juli om 19.30 uur welkom voor yoga buiten. De komende maanden tot september weer buiten yoga. Meld je vrijblijvend aan per mail info@yogaberry.nl. Je ontvangt dan een mail wanneer de buitenyogales is, dit is afhankelijk van het weer. Je hoeft dan alleen maar een mail terug te sturen wanneer je komt. Omdat ik binnenkort mijn 15000 ste yogales verzorg betaal je maar 7.50 euro, hierin ben ik ook de goedkoopste in Deventer. Ontspannender kan ik het niet maken.

1tuinyoga

Inhalen van een yogales is elke dag mogelijk

Elke dag verzorg ik 2-3 yogalessen waaruit je kunt kiezen. Twaalf yogalessen in de week in Deventer en omgeving, dus inhalen geen probleem!  Binnenkort extra yogalessen bij ons in de tuin!

Facebook

Wij zijn lid van de facebookgroep, spiritueel Deventer. Kijk daar voor alle spirituele activiteiten in Deventer en wordt gratis lid!           https://www.facebook.com/groups/1412408225669021/

Niet meer de deur uit voor yoga

Steeds meer mensen willen yoga thuis beoefenen, wij maken dit mogelijk! Je kunt een yogales downloaden, betalen op de site en meteen beginnen met yoga thuis! Kijk onder yogakadootje, onder aan de pagina download.Ontspannender kunnen we het niet aanbieden.

Contact: Berry Steenbruggen, J.v.d.Vondellaan 70, 7412MS Deventer, tel. 0618735591 mail: info@yogaberry.nl


Door Berry Steenbruggen